Aleris-Hamlet Online

Vi gør det nemt at gå til læge, psykolog og få viden om egen sundhedstilstand. Med Aleris-Hamlet Online får du hurtig adgang online til privat lægevagt og psykologisk rådgivning samtidig med, at du kan få hjælp til at holde dig sund og forebygge livsstilssygdomme.

Lægehotline

Har du brug for lægehjælp, kan du nemt få kontakt til en privat vagtlæge, uanset om du er hjemme eller i udlandet. Kald lægevagten op på din smartphone, tablet eller pc. Pris pr. online konsultation 299 kr.

Læs mere

e-Helsetjek

Få overblik over din sundhed. En lang række livsstilssygdomme kan forebygges, hvis du selv gør en aktiv indsats. e-Helsetjekket er gratis.

Læs mere

Sundhedstjek

Mange tænker først på helbredet, når de er blevet syge. Med et fysisk sundhedstjek kan du forebygge i stedet for at helbrede. Pris for sundhedstjek 370 kr.

Læs mere

Online Psykolog

Har du brug for psykolog hjælp, kan du nemt få kontakt til en privat online psykolog, uanset om du er hjemme eller i udlandet.

Læs mere

Har du spørgsmål til funktionaliteten i Aleris-Hamlet Online er du altid velkommen til at kontakte Aleris på +45 3817 0700 alle hverdage 8.00-17.00 eller på e-mail helbredssygeplejerske@aleris-hamlet.dk.

Vedr. tekniske spørgsmål til Aleris-Hamlet Online løsningen se på FAQ siden.

Vi har udarbejdet en brugervejledning til Aleris Hamlet Online løsningen. Du kan download denne vejledning her.